בואו לבקר אותנו
אפרופו
אַפְּרוֹפּוֹ הוא חטיף תירס קליל וטעים בצורת קונוס - עם שפיץ צורני, מרקם פריך וטעמים מעודנים.
אפרופו נכנס לחיינו כחטיף אירוח בשנת 1986 ובאריזת קרטון עם הצעת הגשה של מגש אירוח לצד בירה ואין ספק שהפך לחטיף אישי שקשה להפסיק לנשנש!
את אפרופו הכי כיף ונהוג לצרוך ולנשנש לצד מטבלים שונים כמו גבינת שמנת, גוואקמולי, סלסת עגבניות ועוד
והוא בעיקר חטיף לאנשים שהתנסו בדבר או שניים ויודעים בדיוק מה טוב וטעים להם.
הידעת? מקור השם אפרופו הוא מצרפתית (à propos) ופירושו הוא "דרך אגב" (By the way).
1986
השנה שבה אפרופו נכנס לחיינו
אפרופו
אַפְּרוֹפּוֹ הוא חטיף תירס קליל וטעים בצורת קונוס - עם שפיץ צורני, מרקם פריך וטעמים מעודנים.
אפרופו נכנס לחיינו כחטיף אירוח בשנת 1986 ובאריזת קרטון עם הצעת הגשה של מגש אירוח לצד בירה ואין ספק שהפך לחטיף אישי שקשה להפסיק לנשנש!
את אפרופו הכי כיף ונהוג לצרוך ולנשנש לצד מטבלים שונים כמו גבינת שמנת, גוואקמולי, סלסת עגבניות ועוד
והוא בעיקר חטיף לאנשים שהתנסו בדבר או שניים ויודעים בדיוק מה טוב וטעים להם.
הידעת? מקור השם אפרופו הוא מצרפתית (à propos) ופירושו הוא "דרך אגב" (By the way).
10
מס' הטעמים שהיו לאפרופו לאורך השנים (כולל צרפתי, תאילנדי, ספרדי, איטלקי, קלאסי, ים תיכוני, שוקולד וכו')
אפרופו
אַפְּרוֹפּוֹ הוא חטיף תירס קליל וטעים בצורת קונוס - עם שפיץ צורני, מרקם פריך וטעמים מעודנים.
אפרופו נכנס לחיינו כחטיף אירוח בשנת 1986 ובאריזת קרטון עם הצעת הגשה של מגש אירוח לצד בירה ואין ספק שהפך לחטיף אישי שקשה להפסיק לנשנש!
את אפרופו הכי כיף ונהוג לצרוך ולנשנש לצד מטבלים שונים כמו גבינת שמנת, גוואקמולי, סלסת עגבניות ועוד
והוא בעיקר חטיף לאנשים שהתנסו בדבר או שניים ויודעים בדיוק מה טוב וטעים להם.
הידעת? מקור השם אפרופו הוא מצרפתית (à propos) ופירושו הוא "דרך אגב" (By the way).
1/4
מיליון יח' מיוצרות ביום
היסטוריה
1986
אפרופו מושק לראשונה ומגיע למדף החטיפים!
1991
טעמים נוספים מצטרפים לסדרה- מתובל בטעם בצל מטוגן ופיקנטי בטעם גריל!
2011
הטעם האהוב- אפרופו איטלקי מושק לראשונה ונשאר איתנו עד עצם היום הזה!
2012-2013
מהדורות טעם נוספות כמו חמוץ-חריף ; צרפתי (שמנת בצל) וספרדי (בצל מקורמל)
2016
הושק אפרופו מצופה שוקולד חלב ששינה את חיינו!
2018-2019
אפרופו משתדרג עם מהדורות מפנקות כמו אפרופו מצופה שוקולד לבן ושוקולד מריר ומצטרף גם לחטיפי המיקס השונים שיש לנו- אפרופופקו מיקס ופארטי מיקס.